![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/recept-46589-scaled-1240x827_w.jpg)
-
Вигляд19
1 год. 0 хв.
4 порції
Насправді вегетаріанське олів’є дуже мало чим відрізняється від класичного. Потрібно лише врахувати пару дрібниць і вирішити питання із заправкою. Але основа залишається тією ж, а подробиці читайте далі у рецепті.
складові
-
Картопля –
4 штуки -
Морква –
2 штуки -
Зелений горошок –
200 г -
Каперси –
2 ст.л. -
Мариновані огірки –
3 штуки -
Мариновані гриби –
130 г -
Майонез (пісний) –
150 г
Покроковий рецепт приготування
Запекти картоплю та моркву у фользі близько 40 хвилин при 180 градусах – до м’якості. Дайте охолонути та очистіть.
Наріжте овочі, огірки та гриби кубиком. Додати горошок і каперси.
![Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 2 Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 2](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2022/10/recept-46589-shag-2-572x381_w.jpg)
Заправте пісний салат майонезом. Або можете змішати оливкову олію з гірчицею та лимонним соком за смаком.
![Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 3 Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 3](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2022/10/recept-46589-shag-3-572x381_w.jpg)
Leave a Review